Ontdek je wereld!

Op het Kandinsky College is leren een ontdekkingstocht. Je volgt eigentijds onderwijs op een dynamische en fijne school met volop mogelijkheden om al je talenten te ontwikkelen. Wij bieden regulier en tweetalig onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan internationalisering. Zo stap je straks wereldwijs de toekomst in. Het Kandinsky College is er voor iedereen!

Kom je kennismaken?

Je bent van harte welkom! Kennismaken met onze school kan op de volgende manieren:

AVONDMARKTEN


januari 2019 18.30 - 21.00 uur


LESJESMIDDAG


do. 14 februari 2019 16.00 - 18.00 uur


OPEN DAG


za. 16 februari 2019 10.00 - 15.00 uur


Bekijk ons campagnefilmpje

Het Kandinsky in 6 effecten

De middelbare schooltijd is een belangrijke periode in je leven. Je wereld wordt groter en de keuzes die je maakt, kunnen bepalend zijn voor je toekomst. Wij begeleiden je graag bij het zoeken naar jouw eigen plek in de wereld. Wat wij daarbij belangrijk vinden, verwoorden we in 6 Kandinsky Effecten.

Kandinsky Effect #1

Wereldwijs worden

Dat betekent bij het Kandinsky College thuis raken in de wereld. Dat vraagt om een open blik, zonder vooroordeel. Om een brede oriëntatie, zodat je weet wat er speelt. Om een nieuwsgierige houding. Om voldoende kennis en ervaring, zodat jij je weg kunt vinden in de wereld.

Kandinsky Effect #2

Ontdekken waar je voor wilt gaan

Wie de kans krijgt om het beste uit zichzelf te halen, kan vorm geven aan zijn eigen toekomst. Regie leren nemen over je eigen leerweg draagt bij aan motivatie en resultaten. We helpen je te onderzoeken wie je bent, wat je wilt en wat je kunt- zodat je leert vertrouwen op jezelf.

Kandinsky Effect #3

In het Engels dromen

Dat kan als je kiest voor tweetalig onderwijs, op mavo-, havo- of vwo-niveau. Dit uitdagende programma zorgt er niet alleen voor dat je Engels uitstekend is, maar ook dat je begrip van de wereld groter wordt. Je komt erachter dat je meer kunt en durft dan je had gedacht!

Kandinsky Effect #4

Samen meer bereiken

Teamspirit vinden we bij het Kandinsky College heel belangrijk. Want samenwerken brengt ons allemaal verder, leerlingen én docenten. Je leert werken met respect voor elkaar, want iedereen is anders. We helpen elkaar waar nodig. Samen sta je sterk.

BIJ HET KANDINSKY KUN JE MEEDOEN AAN:

Kandinsky Effect #5

Vindingrijk zijn

De wereld zit te wachten op creatieve oplossingen van mensen die buiten de lijntjes durven te denken. Op vindingrijkheid. Bij het Kandinsky College leer je je eigen neus achterna te gaan. Om niet zomaar aan te nemen wat er gezegd wordt, maar kritisch en beter te kijken. Om nieuwsgierig te zijn. Initiatief te nemen. Het anders durven doen, zodat jij ontdekt wat jij aan creativiteit in huis hebt.

ONTWIKKEL JOUW IDEEËN BIJVOORBEELD:

Kandinsky Effect #6

Vrienden voor het leven maken

Op de middelbare school leer je veel nieuwe mensen kennen. Wij vinden het belangrijk dat je je prettig voelt, vrienden kunt maken en plezier hebt. Want leren is meer dan kennis opdoen. Dat begint bij ons met een superleuk brugklaskamp, waarin je elkaar goed leert kennen en je snel thuis voelt op school.

Video’s en vlogs

De wereld van Ritaj

De wereld van Marieke

De wereld van Anne, Jens en Elin

Wereldwijs worden